måndag, november 06, 2006

Musik är dyrt

Min sambo är en riktig musikälskare, och det är jag också, men hon är också riktigt duktig på att köpa skivor. Igår letade jag efter en skiva att lyssna på och upptäckte att vi hade så många nya skivor att vi skulle kunna öppna en egen skivbutik.

Hur mycket pengar lägger vi ut på alla dessa plattor? Bara gud vet...och min sambo!

Det här är en liten del av de senaste platterna som inhandlats:

Martin Stenmarck - 9 Sanningar Och En Lögn
Robbie Williams - Rudebox
Jill Johnson - The Woman I've Become
Anna Ternheim - Separation Road
Justin Timberlake - Futuresex / Lovesounds
VA - Lilla Melodifestivalen 2006
Johnny Cash - Ring Of Fire And Other Great Hits Live
Adolphson & Falk - Vidare
Raymond & Maria - Hur Mycket Jag Än Tar Finns Alltid Lite Kvar
Nisse Hellberg - Snackbar Blues
Ingenting - Mycket Väsen För Ingenting

Minst 1500 kr bör dessa ha kostat i inköp. Det är ju inte klokt... Jag har förståelse för att ungdomar laddar ner musik gratis på nätet.

Andra bloggar om:
Technorati tags:

4 Comments:

Anonym said...

Jasså du har förståelse för det. Tycker du det är okej att stjäla på Systembolaget eftersom det är dyrt med Whiskey eller kanske stjäla en bil då det är fasligt dyrt med taxi. Stöld är stöld. Stöld är fel oavsett pris. Du ska vara stolt över att ha en flickvän som gör rätt för sig istället.

läs mer om fildelning på:
http://carlhellberg.blogg.se/181006163109_frsta_musikfildelaren_dmd_bra_dr.html

Niklas Hermansson said...

Lugn fabror prydlig. Försök att läsa inlägget nogrannt och försök att förstå det som är skrivet på svenska. Det kan vara svårt med svenska språket, men akta dig för att anklaga någon för något de inte har gjort bara för att du inte förstår det du läser.
Det finns kurser i svenska, och man kan bli duktig på förståelse av svenska språket.

Hoppas att du förstår det jag skriver här.

Anonym said...

Till Niklas: Ber om ursäkt om min kommentar fick dig att känna dig pressad som du uppenbarligen gjorde när du svarar så spydigt och otrevligt. Vad jag reagerade på i ditt inlägg var att du skriver att du har "förståelse för att ungdomar laddar ner musik gratis på nätet". Jag har inte det, lika lite som jag har förståelse för stölderna jag nämnde i min tidigare kommentar. Att Du och din sambo inte gör så applåderar jag. Det var inte meningen att hoppa på dig personligen, hade en dålig dag bara. Fick själv sparken från mitt jobb i just musikindustrin mycket pga alla dessa ungdomar som laddar ner. Därav min bitterhet.

Läs mer på:
http://carlhellberg.blogg.se

Niklas Hermansson said...

Helt Ok! Carl! Trist med ditt jobb! Just nu är mitt största problem att jag bokstaven "a" med ring ovanpa inte fungerar. Som du kanske ser sa är min blogg just nu halvt oläsbar. Lustigt nog fungerar ä och ö.
Jag blir snart sinnessjuk....

/Niklas!